Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Березень » 04

   Пирог Т. П. Харчова біотехнологія : підручник / Т. П. Пирог, М. М. Антонюк, О. І. Скроцька, Н. Ф. Кігель. – Київ : Вид-во Ліра-К, 2016. – 408 с.

На сучасному етапі неможливо уявити собі жодної галузі людської діяльності, де не використовувалася б біотехнологія. Не є винятком і харчова промисловість, яка бере свій початок з біотехнології. Так, перші харчові продукти пиво, вино, хліб, оцет здавна одержували методами біотехнології, нічого не підозрюючи про існування мікроорганізмів ... Читати далі »

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 203 | Додав: texnik | Дата: 04.03.2017 | Коментарі (0)

Ми боремося не тому, що ненавидимо тих,

хто перед нами,

а тому, що любимо тих, < ... Читати далі »

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 98 | Додав: art | Дата: 04.03.2017 | Коментарі (0)