9 Лютого 2014 - Порадник читача
Головна » 2014 » Лютий » 9

Не так давно відомий український письменник В’ячеслав Васильченко презентував свій новий роман « Дворушники, або Євангеліє від вовкулаки». П исьменник, журналіст, науковець, педагог, автор більше 100 наукових і навчально-методичних праць, серед яких 15 – навчальні посібники . Він має публікації за кордоном. У 2009 письменни к опублікував св ій перший детективний роман «Гаудеамус» в исполнении смерти, или Vivant, professores » (Рівне : Волинські обереги, 2009). Тоді й з’явився Богдан Лисиця – персонаж українських інтелектуальних детективних романів. Деяки критик і пор і внюють його з Шерлоком Холмсом. На відміну від закордонного, український Шерлок Холмс не товаришує з тютюном, займається спортом та майже не випиває. ... Читати далі »

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 625 | Додав: читалка | Дата: 09.02.2014 | Коментарі (0)


«Жанна Куява зробила страшну річ. Вона написала роман. І якщо не зважати на фабулу і жанр, то жахливість її вчинку полягає саме у базовій установці її тексту – Куява здала все (!), майже все, жіноцтво з потрухами. Вона витягла брудну білизну жіночої душі, вона відстежила нібито осяйну у віках силу великого жіночого кохання. Вона просто сказала правду про ці суперечливі й оспівані поетами речі. Справжнє кохання жінки – це не любов, принаймні не цим терміном оте почуття потрібно називати. Справжнє кохання жінки – це вбивча, руйнівна сила, яка розчавлює все… » - говорить відомий літературний критик Іда Ворс.
Жанна Куява -
українська журналістка, письменниця, літературний критик, керівник київського кореспондентського пункту газети «Сім’я і дім» - народилась 25 січня 1980 в селі Датинь Ратнівського району Волинської області. Вона – володар спецвідзнаки літературного конкурсу «Коронація слова 2012», дипломант «Коронації слова 2013», член Національної спілки журналістів України. ... Читати далі »

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 346 | Додав: читалка | Дата: 09.02.2014 | Коментарі (0)