На колір і смак товариш не всяк.
Тому в кожного мисливця є свої пріоритетні види полювання. Одні полюбляють
полювання на копитних, інших захоплює розплутування заячих маликів
, треті не
уявляють себе без посвисту качиних крил у сутінках над очеретами.
Не так просто добути такий бажаний
трофей – гуску, цього обережного, гострозорого і розумного птаха, що має гарну
зорову пам’ять, але…
...
Читати далі »
|
Чи можна виміряти зло, що чинять люди? Чи існує
його критична маса, за якою неминуче настає відплата? Хотілося б думати, що
так, хоча підстав для цього не так вже й багато. Втім, відповіді на ці питання
варто віднайти в романі
«Ostrakon»
української письменниці
Олени Букраб
а
. У
ньому - прецікаві події, які ніколи і ніде не відбувалися.
...
Читати далі »
|
Болотов Б. В.
Сахарн
ый сахар
/ Б. В. Болотов, Н. А. Болотова, М. Б. Болотов // Винахідник і раціоналізатор.
– 2012. - №3. – С. 18-26
Думка,
що цукор – це біла смерть, не нова… Але між тим, як стверджують автори статті
«Сахарн
ый
сахар»,
природний цукор – цінне джерело життєвої енергії.
Те, що ми називаємо цукром, іменують сахарозою. А вуглеводами
називають цілий клас з’єднань, до якого входять не лише сахароза, але й
моносахариди: фруктоза, глюкоза, манноза, галактоза, мальтоза та інші, без яких
не може нормально функціонувати організм людини.
...
Читати далі »
|
|