Головна » 2017 » Лютий » 1 » Всесвітньо відомі книжки Джулії Дональдсон – українською!
17:58
Всесвітньо відомі книжки Джулії Дональдсон – українською!

В 2016 році вперше в Україні перекладені і видані книжки українською мовою всесвітньо відомої англійської письменниці Джулії Дональдсон. Її ім’я відоме багатьом: одні читали її книги в оригіналі, інші – в російському перекладі, хтось дивився мультфільми. Тому вихід книг Дональдсон українською мовою став подією.
Джулія Дональдсон пише віршовані казки: добрі, смішні і зворушливі – в кращих традиціях англійських поетів. Першим у чудовому перекладі Віктора Морозова цього року світ побачив бестселер «Груффало» з ілюстраціями Акселя Шеффлера. Джулія Дональдсон вигадала Груффало в 1999 році, й з того часу твір став популярним у всьому світі – переклади на десятки мов, мільйонні продажі, створення мультфільму за мотивами.
Детальніше про казку Джулії Дональдсон, які її книги ще перекладені українською, що радять читати дітям можна дізнатися з статті:
Семенченко М. Розмалюк, кит і равлик / М. Семенченко // День. – 2016. – 20 грудня. – С. 12.


Підготувала Л. Малишева

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 207 | Додав: Bibliograf | Теги: англійська письменниця , дитяча література , видавництво «Читаріум» , популярність | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]