Головна » 2016 » Липень » 4 » Візаж та макіяж для Вас
12:17
Візаж та макіяж для Вас

Для гарного уходу за собою для людини велике значення має макіяж.  Для гарного  влучного макіяжу важливо не гонитися за модою і не намагатися скопіювати модну тенденцію.   Як треба подати у вигідному світлі форму свого обличчя та відтінок шкіри, розказує автор у книзі:

Кирхбергер Хорст. Визаж и макияж / Хорст Кирхбергер. – Харьков, Белгород : Изд-во «Клуб семейного досуга», 2012. – 110 с.

Форма обличчя це перша незмінна особливість вашої особистості. Автор книги радить завжди задавати собі питання: а чи піде мені саме цей макіяж? Ознайомившись з книгою, Ви навчитеся як найбільш оптимально поводитися зі своєю шкірою, про деякі хитрощі та техніки. Ви дізнаєтеся про творчу сторону таких процесів, як макіяж очей  та бровей, губ. А ще, автор ділиться своїми секретами, які допоможуть Вам підкреслити ваші індивідуальні властивості…

Книга корисна як для професіоналів - візажистів, так і для тих, хто хоче сам доглядати за своїм обличчям та правильно наносити макіяж як у будні, так і у святкові вечірні години.

Книга чекає на Вас  у відділі інформації та документів виробничої тематики.

Людмила Шапірко

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 136 | Додав: texnik | Теги: візаж , макіяж , шкіра , обличчя | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]