Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Липень » 4 » ТЕОРЕТИКО-МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ АНАЛІЗУ ТА ОЦІНКИ ГОСПОДАРСЬКОГО РИЗИКУ
11:37
ТЕОРЕТИКО-МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ АНАЛІЗУ ТА ОЦІНКИ ГОСПОДАРСЬКОГО РИЗИКУ

   Теоретико-методичні основи аналізу та оцінки господарського ризику підприємств харчової промисловості: монографія. – К.: Кондор-Видавництво, 2016. – 478 с.

Адаптація вітчизняних підприємств до ринкових умов господарювання вимагає чіткого усвідомлення переваг і недоліків, всебічного використання різних підходів і методів до управління господарськими ризиками. Динамічність та відкритість економічного середовища, складність зв’язків між елементами ринкового механізму зумовлюють необхідність прийняття оптимальних управлінських рішень за умови невизначеності майбутніх результатів. В ринкових умовах ризик-менеджмент стає обов’язковим елементом діяльності підприємств усіх форм власності.

Наукові праці більшості вчених присвячені висвітленню проблем управління окремими видами ризику (виробничим, фінансовим, інноваційним, інвестиційним тощо). Представлена монографія спрямована на дослідження сукупності різновидів ризику, що супроводжують господарську діяльність підприємств харчової промисловості. Діяльність підприємств цієї галузі відбувається в умовах  динамічності зовнішнього середовища та під впливом внутрішніх складових їх діяльності.

Монографія базується на використанні інформаційної бази фахових міністерств, звітності підприємств агропромислового сектору, власних розробок авторів. У роботі використовувались публікації міжнародних та вітчизняних організацій, дані інформаційно-аналітичних бюлетенів та оглядів.

Дана праця буде корисною усім, хто причетний до діяльності підприємств харчової промисловості.

Раїса Гірак

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 222 | Додав: texnik | Теги: харчова промисловість, господарський ризик, оцінка, аналіз | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]