Головна » 2017 » Серпень » 30 » Старі майстри. Картинна галерея
13:35
Старі майстри. Картинна галерея

Стар і майстри. Картинна галерея Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя : альбом / Упоряд. В. І. Скороход, Г. С. Парубець. – Тернопіль, 2016. – 92с., іл.

Чернігово-Сіверська земля — великий регіон із давніми історико-культурними традиціями та цікавими містами й містечками з власними шляхами розвитку.

Ніжин є одним із тих місць, де гармонійно поєдналися славна історія, цікава архітектура та археологія, мистецькі традиції та сучасні освітньо-навчальні технології.

Ніжинський державний університет ім. М. Гоголя — один із найстаріших навчальних закладів Лівобережної України. Пройшовши вагомий шлях у 210 років від Гімназії вищих наук кн. Безбородька до класичного університету ім. М. Гоголя, він і сьогодні залишається відомим освітнім, культурним, навчальним центром Чернігівщини.

Мистецькою перлиною Гоголівського університету є картинна галерея — сучасний арт-простір із давніми традиціями.

Цей альбом – про творчість , про велику силу мистецтва, про ідеали Добра, Краси та Істини. Він духовний зв язок поколінь, неперервність яких забезпечує якісна освіта та культура. Він допоможе долучитися до світу живопису картинної галереї університету, до світу Прекрасного, до духовного надбання минулих поколінь.

Пропонуємо ознайомитися з живописним світом картинної галереї на сторінках альбому «Старі майстри».

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 33 | Додав: art | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]