Кімнатні рослини… - 17 Травня 2012 - Порадник читача
Головна » 2012 » Травень » 17 » Кімнатні рослини…
23:40
Кімнатні рослини…
Кімнатні рослини, кімнатні квіти! Гарні, теплі, вони піднімають нам настрій ранками, а деякі і вечорами… А чи знаємо ми все про те, як потрібно доглядати за ними? Що вони люблять? Які вони примхливі? Як, і що потрібно зробити, щоб вони жили біля нас і теж раділи?!… Впевнена, відповідь буде: "Є - Інтернет! – Так!”. І ось для Вас - любителів кімнатних рослин, декілька адрес. Тут Ви знайдете інформацію про кімнатні квіти:

http://www.100blinov.ru/indexphp.htm http://www.vashsad.ua/encyclopedia-of-plants/indoor-plants/show/850/ http://www.vashsad.ua/encyclopedia-of-plants/ http://allflower.in.ua/flower/hibiscus.php

Але знайти цікаву інформацію Ви ще можете і в нас, в Рівненській державній обласній бібліотеці, у відділі інформації та документів виробничої тематики. До Вашої уваги книги про вирощування різних кімнатних рослин, та журнали: «Квіти України», «Дім, сад, город», «Огородник», «Цветоводство» з цікавими, корисними порадами про вирощування Ваших улюблених квіток. Для тих, хто полюбляє Олеандр, вічнозелений чагарник, родом з Середземномор’я, з простими, махровими і навіть потрійними квітками, всіляких кольорів і відтінків, та «квітку любові» або «квітку прекрасних жінок» – Гібіскус, який на Сході називають «суданською трояндою», а з засушених пелюсток готують чай каркаде, про них статті на сторінках журналу «Квіти України» за 2012 рік, № 2 під рубрико «Кімнатні рослини»:

Олеандр як часточка Півдня в кімнаті // Квіти України. – 2012. - № 2. – С. 11.

Якщо Ви вирішили вирощувати олеандр у себе вдома, то, вибираючи для нього місце, пам’ятайте, що ця рослина любить яскраве сонячне світло. А ще якими мають бути горщик, діжка, де зростатиме олеандр; поживний грунт; підживлення; розмноження, пересаджування, розвиток, про небезпечних шкідників і хвороби; про корисні поради по догляду за цією рослиною вдома – рекомендації у статті.

Швелідзе С. Гібіскус – квітка любові / С. Швелідзе // Квіти України. – 2012. - № 2. – С. 12-15.

Бачити цю рослину ми звикли будь–де: в медичних установах, в дитячих садках і на пошті, в офісах і в коридорах адміністративних установ… Вона зачаровує нас і викликає захоплення… Нині у світі налічується близько 500 садових форм і безліч гібридних сортів, прабатьками яких є китайська троянда. Автор статті подає рекомендації по утриманню і догляду, поливу, що є головною умовою успіху гарного росту та розвитку вашої рослини… Треба пам’ятати! Різні переходи від зайвого зволоження до пересушування неприпустимі, адже це нерідко призводить… А саме до чого? Цікаво? – Читайте на сторінках журналу «Квіти України» !


Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 1520 | Додав: texnik | Теги: кімнатні квіти , олеандр , гібіскус | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]