Головна » 2019 » Січень » 31 » Як відрізнити хороший дизайн від поганого
23:27
Як відрізнити хороший дизайн від поганого

Дизайн за своєю природою вимагає від нас негайної оцінки , він покликаний розв ’язати ту чи іншу проблему. На основі першого враженнями судимо про все на світі.

Кідд Ч. Перше враження / Чіп Кідд; пер. з англ. М. Щербатюк. — X. : Віват, 2017. — 144 с.

це – веселий і грайливий погляд на важливість першого враження в житті й у книжці від відомого дизайнера, майстра книжкових обкладинок Чіпа Кідда. На його думку, саме від першого враження залежить, на що ми відразу звертаємо увагу, як вибудовуємо взаємодію з навколишнім світом, чи готові ви­тратити гроші на щось.

Автор, показуючи нам приклади дизайну — хорошого, поганого, абсурдного, геніального, — із гумором відкриває секрети, аналізує їх, як це може робити лише професіонал, оцінюючи все прискіпливим натренованим оком. Автор демонструє нам часто непомітні красу і нездарність у тому чи іншому дизайні й доводить, що саме перше враження, усвідомлюємо ми те чи ні, має ве­личезний вплив на наше сприйняття світу.

К нига чека є Вас у відділі інформації та документів виробничої тематики.

Шапірко Людмила

 
Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 124 | Додав: texnik | Теги: профіесіонал , Секрети , перше врааження , дизайн | Рейтинг: 3.0 / 2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]