Головна » 2016 » Липень » 4 » ЕКСПЛУАТАЦІЯ І ОБСЛУГОВУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
11:10
ЕКСПЛУАТАЦІЯ І ОБСЛУГОВУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ

Заплетніков І. М. Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв / І. М. Заплетніков, В. Г. Мирончук, В. М. Кудрявцев – К. : «Кафедра», «Центр учбов. л-ри», 2012. – 344 с.

Основними напрямами підвищення продуктивності праці та зниження собівартості продукції є не тільки впровадження нового високоефективного обладнання, але й ефективне використання вже встановленого технологічного обладнання. До важливих передумов ефективного використання машин і апаратів відносять дотримання вимог експлуатації та якості ремонту.

Дотримання цих вимог, дозволять збільшити тривалість міжремонтних циклів, скоротити витрати на утримання обладнання та поліпшити техніко-економічні показники.

Сучасне обладнання, що як правило, завжди високотехнологічне, вимагає не тільки сучасного рівня знань персоналу, що з цим обладнанням так чи інакше стикається, але й сучасну систему відносин від персоналу.

Основні показники якості технологічного обладнання – техніко-експлуатаційні, стандартизації і уніфікації, ергономічні, естетичні, економічні, надійність і технологічність. Окрім цих основних показників не менш важливими є вимоги безпеки як до окремих видів обладнання, так і до комплексних установок, потокових ліній і в цілому до підприємства.

Видання призначено для студентів, які навчаються за напрямом підготовки «Обладнання переробних і харчових виробництв», а також може бути корисним для інженерно-технічних працівників проектних організацій і промислових підприємств, зокрема спеціалістам, які працюють на підприємствах харчової промисловості, торгівлі та підприємств ресторанного господарства.

З посібником можна ознайомитись у відділі інформації та документів виробничої тематики.

Наталія Литвиненко

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 540 | Додав: texnik | Теги: обслуговування , обладнання , експлуатація , харчове виробництво | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]