Головна » 2018 » Травень » 8 » Бухгалтерський облік
14:52
Бухгалтерський облік

Бухгалтерський облік включає всю технологію інформаційного процесу, що охоплює процеси виявлення, вимірювання, реєстрації, накопичення, узагальнення, зберігання та подачі інформації про діяльність підприємств, організацій і установ зовнішнім та внутрішнім користувачам для прийняття рішень. Нині бухгалтерський облік є міжнародною мовою бізнесу і обов’язковою мовою бізнесу і обов’язковою передумовою успішної діяльності усіх суб’єктів господарювання, однією з важливих складових економічної науки . Тому від правильного розуміння специфіки побудови і функціонування цієї системи залежить здатність економіста, фінансиста, менеджера оперативно обрати облікові та звітні відомості, необхідні для аналізу та прийняття ефективних управлінських рішень.

У посібнику Бухгалтерський облік: практикум : навч. посіб. / Т. Г. Мельник – Київ : Кондор-Видавництво, 2017. – 269 с. викладено теоретичні та практичні основи організації та ведення бухгалтерського обліку і складання фінансової звітності на підприємствах, установах та організаціях відповідно до Положень (стандартів) бухгалтерського обліку. Посібник містить конспект лекцій, практичні завдання, тести, завдання для самостійної та індивідуальної роботи, тлумачний словник.

Видання розраховане на студентів вищих навчальних закладів при проведенні практичних занять, викладачів, бухгалтерів, економістів, а також осіб, які самостійно вивчають бухгалтерський облік.

Наталія Литвиненко

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 221 | Додав: texnik | Теги: суб'єкти господарювання , фінансова звітність , Бухгалтерський облік | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]