Головна » 2018 » Лютий » 11 » Бібліотека - дітям
16:49
Бібліотека - дітям

У видавництві «Зелений пес» щосезону вигадують щось новеньке, аби зацікавити своїх читачів та покупців. Була започаткована нова книжкова серія «Енциклопедія. Казка. Гра». Батьки чи родичі, пропонуючи енциклопедію своїм дітям, отримають задоволення від педагогічного ефекту: і цікаво, і повчально. CUT$
Кожна книжка цієї серії присвячена певному українському регіону чи певній країні та складається з 3 частин: казок, енциклопедії та гри. Створена вона як додаток до підручників. Видання орієнтовані на дітей молодшого та середнього шкільного віку.
Бібліотека вже знайомила своїх читачів з книжками серії – Полісся, Волинь, Галичина. Нові книжки в ігровій формі
розповідатимуть про Крим та Донбас. Що нам відомо про Донбас? Промисловий район, шахти й терикони, чорне золото й чорні від вугільного пилу гірняки, біла сіль... А що нам відомо про Крим? Сонце, море, гори. Маленькі містечка, пишні палаци, військова слава Севастополя й загадки античного Херсонесу, легенди Бахчисараю та перекази Генуезької фортеці... Хто розбере, що тут правда, що – вигадка? і! А діти, навіть самі без сторонньої допомоги, зможуть це зробити.
Чудові сімейні вечори вам гарантовані!

Кудіна О.

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 247 | Додав: читалка | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]