Головна » 2019 » Жовтень » 30 » Знайомтеся : фотоальбом «Я люблю своє місто, я люблю свій край !»
17:50
Знайомтеся : фотоальбом «Я люблю своє місто, я люблю свій край !»

Я люблю своє місто, я люблю свій край! : [фотоальбом] / ідея, автор проекту О. Харват. – Рівне , 2019. – 60 с.

По праву місто Рівне називають столицею фотомистецтва. Вже поспіль VIII -й Кубок Рівного з фотомистецтва пройшов у місті. Відрадно що рік 2019 ознаменовується ще й 180-річчям з часу появи перших фотографій.

Фотографія стає все доступнішою, але від цього, як пише Олександр Харват, «вона не має знижувати свою творчу особливість та цінність». Саме такі творчі конкурси як Кубок Рівного з фотомистецтва покликані  виявляти кращі світлини у різних жанрах, які є своєрідним фотолітописом життя краян і не тільки.

За результатами VIII-го Кубку до фотоальбому «Я люблю своє місто, я люблю свій край!» ввійшли 57 світлин переможців конкурсу. Головна нагорода «Муза фотографа»  (робота скульптора Л. Гринбокого) присуджена грузинській фотомайстрині Ніно Інадзе за серію світлин народження дитини «Дмитро. Перший вдих».

Роботи переможців, що ввійшли до фотоальбому, вражають своєю майстерністю виконання, унікальними митями сьогоденнями, цікавими сюжетами та особливим баченням фотомитців.

Як говорить голова конкурсу Кубка Рівного з фотомистецтва Олександр Харват: «Фотографія нас об’єднує, а все, що сприяє культурно-духовному розвитку, працює проти війни!». І це є доброю вісткою для всього світу.

Запрошуємо краян до перегляду фотоальбому світлин переможців VIII-го конкурсу Кубку Рівного з фотомистецтва.

Неоніла Кожан

Категорія: Прочитайте про Рівненщину | Переглядів: 29 | Додав: kraeznavzi | Теги: VIII-й Кубок Рівного з фотомистецтв , світлини , Ніно Інадзе , Олександр Харват , Леонід Гринбокий , Фотоальбом. , фотомистецтво | Рейтинг: 3.7 / 3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]