ЖИТТЯ ФРАНЦУЗЬКИХ ФЕРМЕРІВ ОЧИМА УКРАЇНЦІВ - 25 Березня 2015 - Порадник читача
Головна » 2015 » Березень » 25 » ЖИТТЯ ФРАНЦУЗЬКИХ ФЕРМЕРІВ ОЧИМА УКРАЇНЦІВ
10:17
ЖИТТЯ ФРАНЦУЗЬКИХ ФЕРМЕРІВ ОЧИМА УКРАЇНЦІВ

В той час, коли весь світ розробляє антикризові програми, французи знайшли дієвий спосіб подолання економічного спаду. Виявляється, краще місце для капіталовкладень – це не банки, а ферми! І не просто ферми, а сімейні фермерські господарства, які обслуговуються фермером-господарем та членами його родини. Багатьох українців дивує, що великі ферми обслуговує одна родина (як правило, із чотирьох осіб) . Але вони займаються саме обслуговуванням!!! А все інше – чітко налагоджена схема: корм привезуть вчасно, молоко заберуть за графіком, гроші на рахунок також не треба ні з кого «вибивати»… Фермер – особлива категорія людей, що фанатично люблять справу, якою займаються. Інакше нічого не вийде. Праця у сільському господарстві важка, напружена, монотонна і до того ж – щоденна, без будь-якого передиху. Хіба що на виставці можна відволіктися або у зборах асоціації взяти участь.
Отже, пропоную зануритися у життя французьких фермерів, які залюбки діляться досвідом успішного господарювання, організацією праці, модернізацією виробництва, стратегією управління і навіть перемовинами з державою відносно цінової політики на свою продукцію… Вся ця цікава інформація у статті Крюкова Л. «Життя французьких фермерів очима українців: побачити, почути, відвідати…» / Л. Крюкова // Пропозиція. – 2015. – №1. – С. 150-155.

Раїса Гірак

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 189 | Додав: texnik | Теги: фермерські господарства , франція , фермерство | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]