Головна » 2016 » Червень » 30 » Життєві історії Любові Пшеничної
14:57
Життєві історії Любові Пшеничної

Пшенична Л. Чорні черешні : життєві історії / Л. Пшенична ; літ. ред.. М. Пшеничний. – Рівне : М. Дятлик, 2015. – 96 с.

Любов Пшенична улюблена письменниця, давній друг бібліотеки. На окремій полиці книги авторки : «День народження сопілки» (1989), «Босоніж по материнці» (1995), «Любавин дзвін» (2003), «Дика лілея» (2005), «Коли зацвітуть лілеї…» (2008) (нажаль «зачитали», а можливо на щастя, комусь так припала до душі, що не міг з книгою розстатися…. Якби ж то було де купити…), «Пташка з райського саду» (2013)… Вони живуть своїм життям, мають своїх читачів, і що найважливіше, не залежуються на полиці. Кожна книга Любов Пшеничної то є справжнє диво. Чи поезія , чи проза вона заворожує з перших рядочків і не відпускає до останнього слова. Так було і цього разу. Шістнадцять життєвих історій неповторних та особливих авторка поєднала у книгу «Чорні черешні». Кожна історія – тест на моральність, чистоту помислів, правильність життєвого вибору.

Читаючи життєві історії порівнюєш людські долі, вчишся зміцнювати себе у відстоюванні ідеалів добра, зміцнюватись у прагненні до досконалості, самоутвердженні та наближення до Бога. «Життя – незбагненна мить, але саме воно дає можливість людині збагнути істинну ціну радощів і печалей, перевірити на міцність духу, вчить долати труднощі і в своїх високих прагненнях підніматися над тлінним». Життєві історії важко переповісти, їх потрібно читати. Почніть із «Чорних черешень»!

Бібліотекарі-краєзнавці щиро вітають пані Любу із виходом нової книги !!! Хай щедро пишеться і твориться Вам !!! Принагідно дякуємо, що ніколи пані Люба не обійшла своїх читачів. І кожна подарована бібліотеці книга з любов’ю до Вас, Читачів !. Як ось ця нова книга «Чорні черешні» – «Обласній бібліотеці та її читачам – жменю черешень на роздуми про життя. Любов Пшенична. 2016» .

Хай довгою і щасливою буде доля цієї книги !!!

Серед кращих книг Рівненщини – три книги Любові Пшеничної :

краща книга 2011 року – «Зайчикові книжка» (2007);

краща книга 2013 року – «Коли зацвітуть лілеї…» (2008);

краща книга 2015 року – «Пташка з райського саду» (2013).

Неоніла Кожан

Категорія: Прочитайте про Рівненщину | Переглядів: 667 | Додав: kraeznavzi | Теги: червоні черешні , моральність , життєві історії | Рейтинг: 1.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]