Жеральд Мессадье. Рамсес II Великий. Судьба фараона - 5 Вересня 2013 - Порадник читача
Головна » 2013 » Вересень » 5 » Жеральд Мессадье. Рамсес II Великий. Судьба фараона
18:51
Жеральд Мессадье. Рамсес II Великий. Судьба фараона

«Принцу Па-Рамессу було лише 6 років, а він вже прекрасно розбирався не лише у палацових інтригах, але й у секретах людської душі. Незвичайний малюк беззаперечно знає, що відзначений вищими силами; жага влади вирує в його крові і не дає спокою. Він впевнений, що як ніхто інший заслуговує цієї долі – стати фараоном Єгипту. Однак несподівано на арені з’являється таємний суперник, в якому, на відміну від нині правлячої династії колишніх вояків, тече справжня царська кров. Па-Рамессу шаленіє. Невже якийсь жалюгідний хлоп’я – не важливо, що він онук Ехнатона Аменхотепа, - зможе перешкодити здійсненню його честолюбних планів?»
Так починається «Рамсес II Великий. Судьба фараона » - роман, який змусить битися ваші серця швидше. Не лише любителі історії, але й мисливці за сильними почуттями отримають тут свою порцію задоволення. Це більше ніж просто казка про фараона – це історія людини, за яку дійсно переживаєш, настільки вона жива. Людина, яка багато чого досягла, але ще більшому навчилася.
Автор книги – Жеральд Мессадьє , французький вчений, журналіст, публіцист і письменник – народився у 1931 році у Каїрі. Дитинство він провів у Єгипті. Сам автор визнає, що перше враження від багатої культури і історії цієї країни викликало в нього потрясіння, яке пізніше переросло в глибокий інтерес, який, по суті, став частиною його професії. Сьогодні Жеральд Мессадьє є авторитетним спеціалістом в історії релігій і вірувань і книга «Рамсес II Великий. Доля фараона» - яскраве тому підтвердження.

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 270 | Додав: читалка | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]