Головна » 2017 » Січень » 11 » Згадати заради майбутнього.
18:14
Згадати заради майбутнього.

Проект "Україна. Згадати Все" започаткований у серпні 2015 року і є однією з найяскравіших публічних сторінок українського сегменту найбільшої соціальної мережі  Фейсбук. Наразі він має понад 80 000 прихильників. Засновники: Ігор Князів, креативний директор проекту, і Ганна Бездоганна, стиліст та фотограф проекту.

«Україна. Згадати Все» - це патріотичний арт-проект, який допомагає українцям згадати свою національну ідентичність. За допомогою художніх образів та автентичних строїв автори створюють візуальні докази української ідентичності, заповнюють прогалини в знаннях про звичаї та традиції.

У цьому проекті знімаються не моделі, а справжні люди, які мають змогу доторкнутися до своєї втраченої історії. Цей арт-проект - це суто приватна ініціатива Ігоря Князіва і Ганни Бездоганної. Вони реалізують його власним коштом. Окрім проекту автори займаються дизайном сучасного одягу та колекціонуванням старовинного українського одягу, а також фотографуванням.

Ганна БЕЗДОГАННА : «Моя громадянська позиція : Україна має багату тисячолітню історію та великий культурний спадок. Від найдавнішої європейської цивілізації - Трипілля та однієї з наймогутніших європейських держав - Київської Русі до сьогодення. Українську культуру не вдалося знищити жодній імперії, бо це на генетичному рівні, бо це культурний код. Саме він допомагає Україні щоразу відроджуватись і не втрачати себе. Я хочу, щоб ми згадали ВСЕ і відродилися знову як нація, як культура.»

Ексклюзивні матеріали про засновників цього вражаючого проекту читайте : Ганна Бездоганна – крилата і таємнича українка//Пам ’ятки України: історія та культура. – 2016. - №8. – С.72-75

Журнал можна отримати у відділ обслуговування користувачів документами з мистецтва.

Оксанич Н.

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 152 | Додав: art | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]