Головна » 2015 » Січень » 20 » ЗЕЛЕНІ СКАРБИ УКРАЇНИ
15:21
ЗЕЛЕНІ СКАРБИ УКРАЇНИ

Якщо подивитись навколо поглядом лікаря, який шукає лікувальні засоби, то можна сказати, що ми живемо у світі ліків

Давньоіндійська мудрість

На землі немає некорисних рослин, є рослини, які людина вивчила докладно. З кожним роком наука відкриває все більше їх надзвичайних властивостей, усе менше залишається таємних, непрочитаних сторінок, насамперед, лікарських . То в чому ж  полягає користь від рослин, насамперед, лікарських?
В книзі Беркало Л. Зелені скарби України / Л. Беркало. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2011. – 192 с. автор подає опис більше 40 видів лікарських рослин, які ростуть в Україні та найчастіше використовуються для лікування різних захворювань. У книзі подано короткі відомості про діючі речовини рослин та лікувальні форми, які можна приготувати з лікарських рослин та наведено рекомендації стосовно того, що й коли потрібно заготовляти, аби не завдати шкоди природі, зробити запаси лікарських рослин відновлювальними. Книга ілюстрована кольоровими зображеннями лікарських рослин.

Корисною буде книга для медичних і фармацевтичних працівників, а також широкого кола читачів, які цікавляться «зеленою аптекою». Більш докладніше з книгою Ви можете ознайомитись у відділі інформації та документів виробничої тематики.

Наталія Литвиненко

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 648 | Додав: texnik | Теги: зелені скарби , зелена аптека , лікарські рослини | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]