ЗБЕРЕЖЕННЯ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ - 22 Березня 2016 - Порадник читача
Головна » 2016 » Березень » 22 » ЗБЕРЕЖЕННЯ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
10:26
ЗБЕРЕЖЕННЯ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ

Колтунов В. А. Технологія зберігання продовольчих товарів : навч. посіб. / В. А. Колтунов, Є. В. Бєлінська – К. : «Центр учбов. л-ри». 2014. – 138 с.

Збереження продовольчих товарів – важливе завдання цивілізації. Необхідно не тільки виробити в достатній кількості високоякісну, екологічно-чисту продукцію, але й довести її до споживача з мінімальними кількісними і якісними втратами.

Зберігання товарів завжди супроводжується зміною їх якості і маси . Зберігання продуктів з мінімальними витратами у вазі і без помітного погіршання якості можливе тільки за оптимальних умов. Вивчити ці умови, розробити і вдосконалити економічно обгрунтовані режими та способи зберігання продуктів – найважливіше завдання теорії і практики.

В навчальному посібнику, якій пропонується вашій увазі, розглядається комплекс питань з технології зберігання продовольчих товарів, впливу окремих факторів на їх якість, збереженість і зміну якості за різних умов і способів зберігання, транспортування; застосування різних методів зменшення втрат, зниження собівартості її зберігання і витрат на реалізацію.

Запропонований підручник розраховано на студентів закладів ІІІ і ІV рівнів акредитації з напряму підготовки «Товарознавство і торговельне підприємництво», також на аспірантів вищих навчальних закладів.

Якщо вас зацікавили ці питання, ознайомитись з цим виданням, ви зможете завітавши у відділ інформації та документів виробничої тематики.

Наталія Литвиненко

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 99 | Додав: texnik | Теги: товари , товарознавство , продовольчі товари , зберігання товарів | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]