10:26
ЗБЕРЕЖЕННЯ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
|
|
Колтунов В. А. Технологія зберігання продовольчих товарів : навч. посіб. / В. А. Колтунов, Є. В. Бєлінська – К. : «Центр учбов. л-ри». – 2014. – 138 с. Збереження продовольчих товарів – важливе завдання цивілізації. Необхідно не тільки виробити в достатній кількості високоякісну, екологічно-чисту продукцію, але й довести її до споживача з мінімальними кількісними і якісними втратами. Зберігання товарів завжди супроводжується зміною їх якості і маси . Зберігання продуктів з мінімальними витратами у вазі і без помітного погіршання якості можливе тільки за оптимальних умов. Вивчити ці умови, розробити і вдосконалити економічно обгрунтовані режими та способи зберігання продуктів – найважливіше завдання теорії і практики. В навчальному посібнику, якій пропонується вашій увазі, розглядається комплекс питань з технології зберігання продовольчих товарів, впливу окремих факторів на їх якість, збереженість і зміну якості за різних умов і способів зберігання, транспортування; застосування різних методів зменшення втрат, зниження собівартості її зберігання і витрат на реалізацію. Запропонований підручник розраховано на студентів закладів ІІІ і ІV рівнів акредитації з напряму підготовки «Товарознавство і торговельне підприємництво», також на аспірантів вищих навчальних закладів. Якщо вас зацікавили ці питання, ознайомитись з цим виданням, ви зможете завітавши у відділ інформації та документів виробничої тематики. Наталія Литвиненко |
|
|
Всього коментарів: 0 | |
|
|