Заморожування - кращий спосіб зберігання продуктів харчування - 15 Серпня 2013 - Порадник читача
Головна » 2013 » Серпень » 15 » Заморожування - кращий спосіб зберігання продуктів харчування
11:03
Заморожування - кращий спосіб зберігання продуктів харчування
Щоб зберегти продукти харчування на більш тривалий термін, люди з давніх часів їх сушать, заморожують, в'ялять, консервують і засолюють. Овочі з городу та фрукти з саду радують нас влітку, а взимку купити свіжі плоди складніше і набагато дорожче. Не секрет, що свіжі продукти містять величезну кількість корисних речовин і вітамінів. В добавок вони набагато смачніші. Тому дуже важливо зберегти їх корисні і смакові якості. Для цього використовують таку процедуру, як заморожування продуктів. Вчені давно прийшли до висновку, що якісно заморожені продукти своїми смаковими і поживними властивостями майже не відрізняються від свіжих. Заморожені продукти не тільки зберігають максимум корисних речовин, але і зручні в приготуванні, чим і пояснюється постійне зростання продажів, особливо в мегаполісах.
Одже, у домашніх умовах кращим способом збереження продуктів є заморожування. Даний матеріал допоможе вам правильно заморожувати продукти харчування, щоб зберегти їх живильні і смакові якості. Також ви дізнаєтесь, як потрібно упaкoвувати продукти перед заморожуванням. Пропонуємо:

Сербаев А. Урожайная стратегия : [технология домашней заморозки овощей, фруктов и ягод] / А. Сербаев // Здоровье: женский журнал. – 2013. - №7. – С. 68-71.

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 268 | Додав: Bibliograf | Теги: продукти харчування , збереження , заморожування | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]