Wendy Holden «Bad Heir Day: A Comedy of High Class and Dire Straits» - 21 Червня 2016 - Порадник читача
Головна » 2016 » Червень » 21 » Wendy Holden «Bad Heir Day: A Comedy of High Class and Dire Straits»
16:05
Wendy Holden «Bad Heir Day: A Comedy of High Class and Dire Straits»

Роман «Bad Heir Day: A Comedy of High Class and Dire Straits»

Для справжнього літнього відпочинку пропонуємо необтяжливе чтиво Венді Холден (Wendy Holden), що написала немало романів і є майстринею сатири та автором дев'яти топ-десять британських бестселерів.

Сюжетна лінія роману «Bad Heir Day: A Comedy of High Class and Dire Straits» – нетрадиційна і комічна. Бойфренд Анни – неймовірно красивий, неправдоподібно багатий спадкоємець замку в Шотландії і взагалі просто фантастично позитивний. Коли він неминуче кидає її, вона заприсягається відмовитися від чоловіків назавжди і вирішує посвятити себе кар'єрі на терені письменниці-початківця. Отже покинута жінка закінчує працювати на свою хазяйку Кассандру, що відродилася з пекла, мала величезний особняк та чоловіка-розпусника, рок-зірку, а для сина – справжній диявол.   Як ви здогадалися,  письменницька кар'єра Анни застопорилася. Коли ж чарівний лиходій Джеймі пропонує Анні втечу з цього пекла, вона не може повірити в свою удачу.

Роман – символічний і іронічний, щедро приправлений натхненням і енергією, спонукає сміятися вголос із задоволенням. А читання англійською принесе не тільки втіху, а й користь.

Панчук Тетяна

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 69 | Додав: black | Теги: гумор , сатира , бестселер | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]