Головна » 2013 » Вересень » 24 » Володимир Берсенєв, його справа і його книжки
15:52
Володимир Берсенєв, його справа і його книжки
Володимир Берсенєв – один із брендів української медицини. У його клініці кількадесят маленьких прапорців із різних країн світу – від США до Катару. З усіх тих країн у нього були чи є пацієнти. Слава видатного київського невропатолога давно вийшла за межі України. Її рознесли по світу пацієнти, яких він вирвав із лабет хвороби. В усі-усюди, мов птахи, розлетілися і його книжки, котрі можна зустріти і в бібліотеках університетів на різних континентах, і в медичних книгозбірнях, і в помешканнях тих, хто лікувався в його клініці.
До речі, про книжки
. Володимир Берсенєв написав цілу бібліотеку. У нього є автобіографічні й документальні твори. Є фундаментальні монографії. Є книжки науково-популярні. Є медична публіцистика. Є лікувальні посібники, і є своєрідні енциклопедії.
Інтерв’ю С. Короненко з В. А. Берсенєвим дасть відповіді на запитання, повідомить про плани на майбутнє, принесе не тільки задоволення від спілкування, але й багато порад, щоб ви і ваші близькі були здорові:

Берсенєв В. Густа кров киян, ніжки Буша, йога при остеохондрозі, відкриття, подібне до періодичної системи Менделєєва, або Володимир Берсенєв, його справа і його книжки / розмову з лікарем-невропатологом В. Берсенєвим вела С. Короненко // Літературна Україна. - 2013. - №30. - C. 10-11. - Закінч. Початок : № 28, 29, 2013.


Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 336 | Додав: Bibliograf | Теги: неврологія , здоров’я , Берсенєв В. А. , поради | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]