Головна » 2017 » Вересень » 17 » Вольф Мессінг в Острозі
13:39
Вольф Мессінг в Острозі

Глушман І. Вольф Месінг в Острозі / І. Глушман // Історія музейництва, пам’яткоохоронної справи, краєзнавства і туризму в Острозі та на Волині : наук. зб. / упоряд. Манько М. П. – Острог : Свинарчук Р. В., 2011. – Вип. 3. – С. 432-435.

Феномен цієї людини залишається загадкою і нині. Йому приписували вчинки, які з точки зору тогочасної і навіть сучасної науки не можна пояснити. Вольф Мессінг (1899-1974) володів здатністю передавати свої думки і читати чужі, «бачити» майбутнє, був відомим у середині минулого століття майже у всьому світі. Підвищився інтерес до цієї людини після показу телеканалом «1+1» художнього фільму Вольф Мессінг. Людина, яка бачила крізь час».

Дослідники феномену Мессінга впевнено відзначають, що здібності лише частково були дані йому природою, а все інше – воля, інтуїція, інтелект, знання, а головне – невтомна праця і повний контроль над власним «я» – залежало від нього. Тож не дивно, що характеризуючи його, кажуть – незвичайна людина, телепат, психоаналітик, парапсихолог, ясновидець, гіпнотизер, екстрасенс, ілюзіоніст. І навіть це далеко не повні грані таланту цієї видатної особистості, яка, бачили у фільмі, зіграла певну роль в світовій історії.

Інна Козюхно

Категорія: Прочитайте про Рівненщину | Переглядів: 295 | Додав: kraeznavzi | Теги: острог , телепат , Вольф Мессінг , гіпнотизер | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]