Головна » 2018 » Квітень » 17 » Вісім розмов з Адою Роговцевою
13:05
Вісім розмов з Адою Роговцевою

Терен Т. , Липківська А. Прості речі. Вісім розмов з Адою Роговцевою.

«Я не знаю іншої людини, яка так не вміє, наче навіть не хоче охороняти свій власний приватний світ. Я не знаю іншої людини, яка б могла так щиро, неприховано    говорити зі світом про власне життя, про проблеми, про свій особистий біль.» (А. Курков)

«Прості речі» – це відверті діалоги великої акторки про її життя, родину, близьких людей, покликання, професію і країну з журналісткою Тетяною Терен і театральним критиком Анною Липківською. Ця книга інтерв ю – аж ніяк не традиційний зразок «публічності», коли герой інтерв ю працює на власний імідж і думає тільки про те, як його слова сприйме публіка, сприймуть читачі. В цих текстах перед нами постає не лише жва легенда українського театру та кіно, а гранично щира жінка, якій випав непересічний життєвий шлях. У розмовах згадуються знакові події та відомі особистості нашої культури, які для Ади Роговцевої були і залишаються друзями чи колегами.

«Тепер, коли «Прості речі» побачили світ, наче не залишилось більше таємниць, і кожен читач може, розгорнувши книжку, ввійти в багате подіями та почуттями життя великої акторки, ввійти в це життя як у музей емоцій, як у картинну галерею портретів людей, які сформували українську культуру останнього часу, як у філармонію, де звучить музика справжнього маестро» (А. Курков)

А. Хамедюк

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 188 | Додав: art | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]