Головна » 2015 » Квітень » 9 » ВИРОБИ З ПАПЕРУ
13:43
ВИРОБИ З ПАПЕРУ

Папір – один із найдоступніших матеріалів для творчості, його асортимент надзвичайно широкий. Він чудово зберігає надану йому форму, що дає змогу виготовляти з нього різноманітні вироби. Це заняття не лише надзвичайно цікаве, але й корисне, адже воно розвиває в малюків дрібну моторику, увагу та фантазію .

Майже всі дорослі в дитинстві майстрували вироби з паперу – пускали паперові літачки, споряджали у вільне плавання кораблики, робили різноманітні аплікації. Для дітей дуже важливо те, що вироби з паперу можна використовувати як іграшки. Малюків надзвичайно захоплює процес створення чогось нового й цікавого.

У виданні описані три різні техніки роботи з папером: аплікація, квілінг та орігамі. Застосовуючи їх, можна навчити дітей робити кумедні фігурки, створювати яскраві композиції та святкові листівки.

З книгою Вироби з паперу. – Х. : Фактор, 2014. – 64 с. : іл. (Серія «Школа творчості») запрошуємо ознайомитися у відділі інформації та документів виробничої тематики та переглянути буктрейлер на дану книгу https://youtu.be/AN0gWe2AiHc

Бажаємо творчих успіхів!

Марія Новікова

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 296 | Додав: texnik | Теги: Аплікація , квілінг , листівки , вироби з паперу , орігамі | Рейтинг: 3.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]