Головна » 2018 » Березень » 27 » Virginia Woolf. To the Lighthouse = До маяка
17:11
Virginia Woolf. To the Lighthouse = До маяка

Як завжди талановито англійська письменниця Вірджинія Вульф описує складнощі сімейного життя та конфлікт між чоловіком та жінкою.

Події відбуваються на Гебрідських островах. Декілька друзів збираються у заміському будиночку сім’ї Ремзей для відпочинку й спілкування. Серед них студент містера Ремзея містер Тенслі, який інтелектуально вищий над усіма; художниця з «китайськими очима» Лілі Бріско, яка малює портрет господині; старий холостяк і таємний обожнювач місіс Ремзей ботанік містер Бенкес; господиня дому — напрочуд чарівна, дуже добра, тактовна і делікатна. Її чоловік, навпаки, розчарований у житті, сухий і холодний педант. Місце, де розгортаються події другої частини, те саме, але через десять років. Місіс Ремзей уже немає на світі. Третя частина завершує твір — у ній розповідається про реалізацію давньої мрії Джеймса Ремзея, сина місіс Ремзей, який з дитинства мріяв потрапити на маяк разом із матір’ю.

Книга написана англійською. Ви можете її взяти для домашнього читання у відділі обслуговування документами іноземними мовами.

Веремчук О.

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 242 | Додав: black | Рейтинг: 5.0 / 2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]