Головна » 2018 » Вересень » 30 » Видання для екологів та природолюбів
15:06
Видання для екологів та природолюбів

Відділ інформації та документів виробничої тематики отримав останню книгу Яцути Григорія Васильовича «Висоцьке лісове господарство» (Сторінки історії).

Запропонована читачам нова книга це історія його рідного краю – Дубровиччини. Нове видання – спроба автора залишити в пам’яті нинішнього і майбутніх поколінь розповідь про діяльність Висоцького лісгоспу за п’ятдесятилітній відрізок часу. У ній – особливості праці висоцьких лісівників, їх безмежна любов до лісу, самовіддана праця для збереження лісу не для себе, а на майбутні віки; у ній – імена, списки, фотографії і навіть біографії тих людей, які чимось виділилися з решти своїх товаришів по роботі .

В цілому допитливий читач в «історії висоцьких лісів», яка стосується Висоцького лісгоспу, взагалі знайде для себе багатющий масив інформації, яка стосується не тільки історії підприємства, Дубровиччини, Полісся, а й окремих його працівників.

Щоб написати цю книгу, авторові довелося самому зануритися у безмежний інформаційний потік. Потрібно було підняти багато архівних матеріалів, опитати багатьох людей та звести це в одну книгу. Автор спирався у своїй роботі як на архівні матеріали, так і використовував власні спостереження і бачення подій, записував спогади односельців.

Усім, хто цікавиться краєзнавством та історією свого краю раджу познайомитися із цим виданням.

Раїса Гірак

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 148 | Додав: texnik | Теги: Лісництво , висоцьк , лісівник , Лісове господарство | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]