Вчитися ніколи не пізно… - 26 Серпня 2013 - Порадник читача
Головна » 2013 » Серпень » 26 » Вчитися ніколи не пізно…
13:56
Вчитися ніколи не пізно…
C ьогодні комп’ютерні технології заполонили світ. Комп’ютер захоплює людину з самого дитинства і стає невід’ємною частиною життя для молоді. А старші люди? Чи досяжними є комп’ютерні технології для них? Людей старшого віку лякає велика кількість комп’ютерних кнопок та приладів, значення яких треба знати, нерідко вони нарікають на пам’ять, мов, «пам’ять вже не та», або «навряд це мені під силу»… Але з кожним роком все більше людей старшого віку, переконуються в тому, що комп’ютер – це винахід не тільки для молоді, що він потрібен не тільки для розваг, видовищ і що сидіти за комп‘ютером - це не даремна трата часу... Люди старшого віку зрозуміли, що сучасні технології дозволяють суттєво економити, а це, в даному випадку, о знач а є - не купляти музичні платівки та відео, а знаходити їх в Інтернеті, куди потрапляють завдяки комп’ютеру; можна не ходити до фахівців на дороговартісні консультації, а отримувати інформацію у Мережі…
Автор Ірина Спіра пропонує для людей старшого віку свою книгу і запевняє, що всі хвилювання даремні, що зломати комп’ютер дуже важко, а вчитися користуватися ним – ніколи на пізно!!! І головне - вірити в успіх!!!

Спира И. Персональн ый компьютер: учиться никогда не поздно. – СПб. : Питер, 2012. – 240 с.
Це видання саме для тих, хто ніколи не працював за персональним комп’ютером, навіть не вмикав його ніколи. Саме для тих, хто не вміє набирати текст на клавіатурі та тримати мишку в руках. Для тих, хто думає, що йому вже пізно, та зовсім недочого вчитися працювати на ком’ютері.
В цій книзі Ви знайдете інформацію про те, як розпочати роботу на ПК, як управляти ним за допомогою миші, як набрати текст на клавіатурі, про комп’ютерні програми та навчитеся ними користуватися, відкриєте для себе великі можливості світової мережі Інтернет. Завдяки тому, що книга написана простою мовою без заумних термінів, Ви навчитеся складати таблиці, додавати до текстів картинки, малюнки, знаходячи їх в Інтернеті, дивитися фотознімки та фільми, слухати музику, копіювати будь-яку інформацію з компакт-дисків, спілкуватися в Інтернеті через поштовий ящик та в режимі реального часу з людьми на відстані завдяки текстовим повідомленням, дзвінкам по телефону і навіть відеодзвінкам, під час яких можна бачити свого співрозмовника, а сплачувати прийдеться тільки за Інтернет.

Для того, щоб стати впевненим користувачем персонального комп’ютера ознайомтеся з запропонованим виданням і Ви зрозумієте, що великий життєвий досвід не перепона для оволодіння комп’ютером.


Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 296 | Додав: texnik | Теги: вчитися , ПК , комп’ютер персональний , люди старшого віку | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]