Головна » 2018 » Вересень » 15 » Васіліса Трофимович. Любов на лінії вогню
17:05
Васіліса Трофимович. Любов на лінії вогню

«Редактор глянцевого журналу. Доглянута шатенка з ідеальною фігурою і не менш ідеальним гардеробом. Навіть ім’я її було пафосним і неземним – Василіса. Саме такою знали її ми, журналісти, у 2013 році. Василіса Трофимович працювала у прес-службі Дніпропетровської облради. Симпатична, мила, з гострим розумом, але все таки – просто дівчинка із прес-служби. Ми, журналісти Дніпра, навіть не підозрювали, що лише через рік вона буде для нас єдиною сполучною ланкою між двома світами – світом, де як і раніше по п’ятницях напиваються і ходять по барах, і світом, де життя і смерть давно злилися воєдино, а стрілянина стала звичним акордом для п’ятничних та інших вечорів.» - розповідає про Василісу Трофимович - дніпропетровську письменницю, журналіста, колишнього прес-офіцера добровольчих формувань, яка понад півтора року провела в АТО, її колега-журналіст Олена Дрига.

Пропонуємо до вашої уваги збірку оповідань Василіси Трофимович «Любов на лінії вогню», де сплелися разом реальні події, документальні факти і справжні почуття. У кожному з них читачі знайдуть щирість, реальний патріотизм і дійсне прагнення кращого майбутнього для нашої країни.

« Знаєте, я постійно думала, що мені не написано на долі зустріти таких чоловіків, якими можна пишатися, з якими можна почуватися у безпеці, які є мужніми та відважними й одночасно вихованими та освіченими. І, мабуть, я забагато нарікала, бо у мене їх з’явилось аж 600. Кожного з них я люблю і глибоко поважаю. Бо вони – кращі з кращих. Вони – бійці батальйону спецпризначення «Донбас».

Її історії ненадумані, справжні, насичені кров’ю і болем. У цій книзі – її біль, її душа, її історія.

Видання містить велику добірку унікальних фотоматеріалів із зони бойових дій. Читання не буде легким, але воно зачепить вашу душу.

Анжела Хамедюк.

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 139 | Додав: art | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]