В Шкляр "Кров кажана" - 23 Квітня 2016 - Порадник читача
Головна » 2016 » Квітень » 23 » В Шкляр "Кров кажана"
15:47
В Шкляр "Кров кажана"

Цікаву книгу з творчості Василя Шкляра. «Кров кажана» , можна не тільки прочитати , а й прослухати з диска. Неймовірне поєднання кохання і зради, пригод і детектива, містики та фантастики. Книга містить і елементи  відвертої еротики. Головна героїня Анастасія стає центром кримінальної історії.  Відразу не розповівши правду, як було насправді, вона стає головною підозрюваною у вбивстві свого чоловіка. [ ? ] Один з життєвих прикладів як одного разу збрехавши заплутуєшся вже у цілому комі брехні, з якого виплутатися дуже складно. «Кров кажана» - це страшний «епатажний» роман, який спровокує  на роздуми : добро і зло, правда та брехня, святе і грішне.«Кров кажана» перехоплює подих. Це «страшний» епатажний роман, . Буде цікавим, тому, хто захоплюється  містикою, якої в книзі вдосталь. Однак не тільки це. Витончений психологізм, філософічність, іронія забезпечують роману Василя Шкляра статус яскравого, самобутнього явища в сучасній літературі.Приваблює розповідь уже  з  першого речення.."Того дня я принесла із лісу гада, а вночі загинув мій чоловік. Усе в цьому світі має свої прикмети і передвісники.".
Стає неймовірно моторошно, але водночас чекаєш продовження. Якщо Вам хочеться поринути у світ відьом, чортів та заклять, то, мабуть, цей твір для Вас.  Якщо Ви шукаєте чогось незвичного, то Ви змушені прочитати твір «Кров кажана». Без тієї містики, яку надав письменник книзі, твір би втратив інтерес та сенс.
Кінцівка по-справжньому шокує. Автор дає нам вибір вірити чи не вірити в потойбічні сили. Бо вся книга - це боротьба між реальністю, розумом і магією.

Підготувала М.Гоярчук



Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 74 | Додав: abonement | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]