Головна » 2015 » Вересень » 24 » В’язані іграшки
15:14
В’язані іграшки

Сьогодні  маленьких іграшок - звірят можна зв’язати гачком із ниток і дитина залишиться задоволена такою іграшкою.

Це мистецтво називається Амігурумі і зародилося воно в  Японії. Сьогодні вже весь світ в'яже гачком мініа­тюрні фігурки звірів, птахів, комах, а також посуд, овочі, фрукти і різноманітні солодощі, оживляючи їх завдяки ви­конаним ротикам, очицям та носикам. І якщо ви теж мріє­те стати власником таких забавних штучок, у Вас є нагода познайомитися з книгою, що надійшла у відділ інформації та документів виробничої тематики:

Моргунова К. Амігурумі. В'язані гачком мініатюри / К. Моргунова. – Донецьк : « Видавництво СКІФ», 2013. – 64 с. : іл ..

Завдяки детальним описам та представленим поетапним інструкціям та схемам Ви без проб­лем виготовите будь-які уподобані мініатюри: пінгвіна в капелюсі, свинку з парасолькою, усміхнену ромашку, морквину з бантом та інші оригіналь­ні вироби. А якщо Ви не знайомі з прийомами в’язання гачком, то у посібнику Ви легко розберетися з ними, бо тут до­кладно описане та проілюстроване кольоровими схемами й фотографіями виготовлен­ня повітряних петель, напівстовпчиків, стовпчиків без накиду і стовпчиків з накидом, оскільки саме з цих базових елементів складаються усі представлені у книзі вироби.

У кого є уява, бажання та трохи вільного часу -  завітайте до нас - познайомтеся з книгою та порадуйте своїх дітлахів новими  іграшками.

Людмила Шапірко

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 209 | Додав: texnik | Теги: в'язання , амігурумі , іграшки , гачок | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]