Головна » 2019 » Січень » 30 » Успіх у бізнесі
19:20
Успіх у бізнесі

У відділ виробничої літератури надійшла книга кандидата технічних наук, доцента, заслуженого раціоналізатора України Криворучко С. Успіх у бізнесі. Від нуля до мільйонів / С. Криворучко. – Київ : ЛАТК, 2018. – 464 с.

Сама назва книги достатньою мірою характеризує її зміст, оскільки вже з першої сторінки читач зможе зануритися в специфіку підприємництва, від етапу підготовки до отримання позитивного результату.

Автор має 20-річний досвід роботи в галузі підприємництва (генеральний директор, президент), засновник і власник групи компаній. Теоретичним та практичним досвідом створення та реалізації бізнесу ділиться із своїми читачами.

Книга є корисною та актуальною, особливо в умовах спаду промислового виробництва, зменшення кількості великих промислових підприємств, вивільнення трудових ресурсів, розвитку середнього та малого бізнесу та необхідності створення умов для самозайнятості населення, отримання необхідних знань для вдалої підприємницької діяльності. Автор на підставі власного досвіду та на основі вивчених джерел створив ґрунтовний детальний навчальний посібник для підготовки підприємців широкого кола.

Майбутні підприємці, починаючи свою справу, ознайомтесь із порадами досвідчених бізнесменів. Книга знаходиться у відділі виробничої літератури.

Раїса Гірак

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 80 | Додав: texnik | Теги: підприємництво , трудові ресурси , бізнес , промислові підприємства | Рейтинг: 3.0 / 2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]