Головна » 2016 » Червень » 11 » Усе краще — дітям!
14:49
Усе краще — дітям!

Це радянське гасло наші виробники, рекламісти й маркетологи знову взяли на озброєння. На полицях українських магазинів дедалі частіше з’являються традиційні продукти із приставкою «дитячий». Cаме згадування в назві продукту слова «дитячий» зовсім не означає, що він призначений для дитячого харчування. Поняття «дитяче харчування» закріплено в українських законах і позначає харчування для для дітей до трьох років. Під час виробництва такого товару в Україні заборонено використовувати консерванти, штучні барвники й ароматизатори. Але чи дотримуються букви закону наші виробники?
З’ясувати правду про «дитячі» соуси та майонези вирішили журналісти газети «Голос України», тому звернулися до експертів Центру незалежних споживчих експертиз «Тест».
Отже, чи безпечно купляти своєму малюку «дитячий» соус чи майонез, читайте в статті:

Добрянська А. Соус для юних гурманів : [чим "дитячий" кетчуп і майонез відрізняються від "дорослого"]/ А. Добрянська //Голос України. - К, 2016. - №91/19 трав./. -  С. 14.

Підготувала О. Самсонюк

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 359 | Додав: Bibliograf | Теги: безпека дітей , дитяче харчування , Їжа , майонез , соус , діти | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]