Головна » 2018 » Грудень » 11 » Управлінський облік
15:19
Управлінський облік

В Україні відбуваються радикальні зміни в системі бухгалтерського обліку та економічного контролю з метою одержання достовірної інформації для прийняття обґрунтованих управлінських рішень.

У посібнику Брадул О. М. Управлінський облік : навч.-практ. посіб. / О. М. Брадул, В. А. Шепелюк. – Київ : Кондор, 2017. – 352 с. , висвітлено інформацію з організації та методики управлінського обліку, його вдосконалення з урахуванням передового зарубіжного досвіду, розглянуто питання сутності та основних складових управлінського обліку, його організації на підприємстві з метою вивчення інформації про різні аспекти діяльності підприємства, що відображаються в ньому і безпосередньо впливають на якість управлінських рішень та ефективність системи управління.

У даному посібнику представлені практичні матеріали, які стануть у нагоді студентам під час самостійного вивчення управлінського обліку та допоможуть ефективніше підготуватися до занять.

З даним видання можна ознайомитись у відділі інформації та документів виробничої тематики.

Марія Новікова

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 142 | Додав: texnik | Теги: управлінські рішення , Бухгалтерський облік , управлінський облік | Рейтинг: 3.0 / 2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]