Україна - єдина країна - 9 Січня 2017 - Порадник читача
Головна » 2017 » Січень » 9 » Україна - єдина країна
17:54
Україна - єдина країна

Всупереч складній і неоднозначній ситуації, в якій сьогодні знаходиться Україна, нам є чим пишатися і за що любити цю велику країну.

Книга "Україна - єдина країна" розповість вам про країну з багатою і непростою історією. Один з розділів присвячений традиційним українськім святам та обрядам, про головні обереги українського народу, які забезпечували здоров'я, благополуччя і спокій в родині. Ви дізнаєтеся про природні дива України, неповторні замки і палаци, які вражають не тільки своєю красою, а й незабутньою історією.

Книга розкриє таємниці  найвідоміших церков і монастирів України, що зачарують вас своєю неповторністю, і які захочете побачити на власні очі. Ви дізнаєтеся про видатних особистостей, які зіграли в історії України видатну роль, а також про знаменитих письменників, поетів, художників, спортсменів та інших осіб, що прославили Україну.

На українській землі завжди жив миролюбний і мудрий народ, який здавна славиться своєю гостинністю . За допомогою цієї книги ви дізнаєтесь про Україну багато нових та цікавих фактів та полюбите її всією душею.

Наталія Васюк

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 16 | Додав: читалка | Рейтинг: 1.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]