ТУРИЗМОЛОГІЯ - 16 Грудня 2014 - Порадник читача
Головна » 2014 » Грудень » 16 » ТУРИЗМОЛОГІЯ
11:22
ТУРИЗМОЛОГІЯ

Туризмологія: концептуальні засади теорії туризму : монографія / [ В. К. Федорченко, В. С. Пазенок, О. А. Кручек та ін. ]. – К. : ВЦ «Академія», 2013. – 368 с.

Туризм – важливий чинник формування способу життя і потреб людини. Він не тільки охоплює більшість галузей економіки, у т.ч. промисловість, сільське господарство, будівництво, транспорт, інформаційні технології, зв’язок, торгівлю, громадське харчування, житлово-комунальне господарство, страховий бізнес, сферу побутових послуг, культуру, мистецтво, спорт тощо, а й стимулює їх розвиток . Ідея цивілізованого туризму здатна об’єднати нації на основі зближення їхніх культур, освіти, традицій народів світу.

Багатоманітність туризму як унікального суспільного явища і соціального інституту різновимірно розкриває теоретичний погляд, даючи концептуальне розуміння його цивілізаційної природи, ціннісної і смислотвірної основи, культурного значення, а також економічного, правового, етико-психологічного, педагогічного та інших сутнісно-функціональних аспектів. Він домінує у пропонованій монографії, яка є результатом багаторічної роботи провідних вітчизняних дослідників буттєвості туризму у його ретроспективному та сучасному вимірах.
Дана монографія буде корисною для науковців, викладачів і студентів профільних вищих навчальних закладів, а також усім, хто цікавиться туризмом.

Марія Новікова

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 284 | Додав: texnik | Теги: туризмологія , туризм , спорт , культура | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]