Головна » 2014 » Лютий » 12 » Туреччина в мінливих реаліях
11:32
Туреччина в мінливих реаліях
Стаття, яку я хочу запропонувати Вам для ознайомлення, присвячена Туреччині, по темпам розвитку яку можна порівняти лише з Китаєм.

Чому нам – українцям було б цікаво дізнатися більше про цю країну? Досвід Туреччини безперечно важливий для нас як країни схожої з Україною по геополітичним характеристикам відносно економічного прориву, зміцнення міжнародного авторитету, підвищення впливу в регіоні і в цілому світі. Початок третього тисячоліття характерний найтяжчою економічною кризою  в Туреччині – найбільш руйнівною  за післявоєнний період. Десятиріччя 2002-2012 дало світу зовсім іншу Туреччину – економічно успішну, стабільну, з активною зовнішньою політикою. Ці досягнення на рахунку уряду Ердогана, який керує країною вже третій термін. Про основні, вирішальні аспекти в цьому стрімкому розвитку читайте:

Чубрикова О. Турция в меняющихся реалиях: устоит ли Олимп? / Ольга Чубрикова // Хроника международных отношений. – 2013. - № 1. – С. 128-138.

Костильова Л.
Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 306 | Додав: Bibliograf | Теги: досягнення , Туреччина , економічний розвиток , країнознавство | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]