Головна » 2018 » Листопад » 6 » Товарознавство непродовольчих товарів
17:20
Товарознавство непродовольчих товарів

Вивчення споживчих властивостей пластмасових виробів побутового призначення вимагає перш за все вивчення полімерів і пластмас на їх основі, що застосовується в виробництві пластмасових виробів побутового призначення, набутих і природних, тобто натуральних, властивостей цих пластмас. Комплекс споживних властивостей виробів з пластмас в першу чергу буде визначатись натуральними властивостями того виду полімеру і пластмаси на його основі, з якого виготовлений той чи інший виріб .

У навчально-наочному посібнику Товарознавство. Непродовольчі товари: вироби господарського та культурно-побутового призначення : навч.-наоч. посіб. / І. С. Полікарпов, В. С. Лукашов, І. І. Шийко, І. С. Галик та ін. – Львів : Магнолія 2006, 2018. – 296 с., розглянуто чинники формування асортименту і споживних властивостей виробів господарського та культурно-побутового призначення. Велику увагу приділено вивченню сучасного асортименту та оцінці якості цих товарів.

Запрошуємо ознайомитись та скористатись посібником студентів товарознавчих спеціальностей вищих навчальних закладів, який знаходиться у відділі інформації та документів виробничої тематики.

Марія Новікова

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 167 | Додав: texnik | Теги: непродовольчі товари , товарознавство , вироби господарського призначення , вироби культурно-побутового признач | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]