Головна » 2018 » Листопад » 6 » Товарознавство непродовольчих товарів
17:05
Товарознавство непродовольчих товарів

Килими і килимові вироби з глибокої давнини цінилися і ціняться в наш час як предмет прикраси і інтер’єру житла та інших приміщень, але їх функції набагато ширші. Так, відомо, що вовняний килим здатний знижувати забрудненість повітря в приміщенні, вовна також поглинає велику кількість вологи. Створюють килими і акустичний комфорт, а саме поглинають шум. Вони мають хороші теплоізоляційні властивості, зберігають тепло в приміщенні .

У навчальному посібнику Полікарпов І. С., Пелик Л. В. Товарознавство. Непродовольчі товари: Килими та килимові вироби : навч. посіб. / І. С. Полікарпов, Л. В. Пелик – Львів : Магнолія-2006, 2018. – 200 с., подано концепцію килимів та килимових виробів, характеристику їх споживних властивостей та сфер застосування; розглянуто структуру килимів та килимових виробів, їх способи виготовлення та характеристику властивостей. Також подана товарознавча класифікація та характеристика асортименту машинних та ручних килимів і килимових виробів, а також розглянуті особливості оцінки якості та визначення сортів цих виробів.

Дане видання призначене для студентів вищих навчальних закладів товарознавчих спеціальностей 3-4 рівня акредитації, а також практичних працівників.

Наталія Литвиненко

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 177 | Додав: texnik | Теги: килимові вироби , товарознавство , непродовольчі товари. килими | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]