Головна » 2018 » Вересень » 10 » Товарознавство. Непродовольчі товари: електропобутові машини
14:37
Товарознавство. Непродовольчі товари: електропобутові машини

С учасне суспільство не може існувати без штучного освітлення. Освітлювальні прилади створюють необхідні умови освітлення, які забезпечують зорове сприйняття приблизно 90 % інформації, які отримує людина з навколишнього середовища. Світло створює нормальні умови для роботи, навчання, покращує наш побут.

У посібнику Полікарпов І. С. Товарознавство. Непродовольчі товари: електропобутові машини: посібник / І. С. Полікарпов, І. І. Шийко, Л. Г. Ніколайчук. – Львів : «Магнолія – 2006», 2017. – 403 с. , наведено відомості про ринок електропобутових машин, фактори, які формують їхній асортимент і якість, їх електрообладнання, споживні властивості і асортимент.

Ефективне використання світла при допомозі досягнень сучасної світлотехніки – важливий резерв підвищення продуктивності праці і якості продукції, зниження травматизму і збереженню здоров я людей.

Штучне освітлення відрізняється від природного (денного) і не може поєною мірою замінити його і тому неправильне використання штучного освітлення негативно впливає на наш зір.

Дане видання призначене для студентів спеціальностей «Товарознавство і експертиза в митній справі», «Експертиза товарів та послуг», «Товарознавство та комерційна діяльність», інших товарознавчих та економічних спеціальностей. Ознайомитись та скористатись посібником можна у відділі інформації та документів виробничої тематики.

Марія Новікова

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 172 | Додав: texnik | Теги: освітлювальні прилади , електрообладнання , електропобутові машини , товарознавство , непродовольчі товари | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]