Головна » 2018 » Червень » 27 » ТОРГОВЕЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО
09:48
ТОРГОВЕЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО

В умовах ринкової економіки в системі господарювання на перший план виходить торговельне підприємство, як самостійна ланка господарської діяльності, що створюється для реалізації товарів на надання відповідних послуг з метою задоволення потреб споживачів й отримання прибутку. У навчальному посібнику Балджи М. Д. Торговельне підприємство : навч. посіб. / М. Д. Балджи, Н. В. Доброва, В.О. Однолько, М. М. Осипова. – Київ : Кондор-видавництво, 2017. – 112 с., розглянуто визначення ролі торговельного підприємства в розвитку економічної системи країни, яка базується на теоретико-методологічних та організаційно-управлінських положеннях розгляду, розкритті особливостей функціонування й безпеки ведення відповідного бізнесу на ринку товарів і послуг, рахування виходу з ризикових ситуацій та забезпечення економічної безпеки в торгівельному підприємстві.

Навчальний посібник розроблено за вимогами кредитно-трансферної системи організації навчального процесу у вищих навчальних закладах, рекомендованої Європейською кредитно-трансферною системою. Викладено теоретико-методологічні та прикладні положення торговельного підприємства, його організації та управління.

Видання розраховано на студентів вищих навчальних закладів та аспірантів, що навчаються за спеціальністю «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Наталія Литвиненко

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 178 | Додав: texnik | Теги: господарська діяльність , ринкова економіка , торговельне підприємство | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]