Головна » 2016 » Квітень » 12 » ТОРГОВЕЛЬНЕ ПІДПРИЄМНИЦТВО
16:32
ТОРГОВЕЛЬНЕ ПІДПРИЄМНИЦТВО

Юрко І. В. Торговельне підприємництво : навч. посіб. / І. В. Юрко – К. : «Центр учбов. л-ри», 2014. – 232 с.

Утвердження і розвиток приватної власності, свободи підприємницької діяльності неможливі без малого бізнесу. Тому становлення малого підприємництва є одним із надзвичайно важливих та пріоритетних напрямків процесу реформування країни.

Підприємництво в економічній системі діє на підставі економічних законів.

Закон – незалежний ні від чиєї волі, що об’єктивно має непохитність, заданість, що склалися в процесі існування даного явища, його зв’язків і відносин з навколишнім світом. Головним економічним законом, що регулюють підприємницьку діяльність, є закон попиту та пропозиції; закон підвищення потреб, закон грошового обігу, закон середньої норми прибутку та підприємницького доходу, закон попиту та пропозиції.

У навчальному посібнику, який пропонується Вашій увазі, розглянуті найважливіші аспекти торгівельного підприємництва в економічній системі країни. В першому розділі посібника розкриваються питання ролі підприємництва та його особливостей в сфері торгівлі, умов, чинників і принципів розвитку торговельного підприємництва в Україні, етичної та соціальної відповідальності торговельного підприємництва, державне регулювання підприємницької діяльності та самоорганізація суб’єктів торговельного підприємництва, стратегії торговельного підприємництва та механізм утворення суб’єктів підприємництва. Другий розділ розкриває особливості торговельного підприємництва за видами діяльності.

Посібник призначений для студентів та викладачів економічних спеціальностей вузів, слухачів курсів підвищення кваліфікації, підприємців, спеціалістів в галузі торгівлі, також всіх, хто бажає започаткувати власну торгівельну справу.

Ознайомитись з підручником запрошуємо у відділ інформації та документів виробничої тематики.

Наталія Литвиненко

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 606 | Додав: texnik | Теги: торгівля , торгівельне підприємництво , підприємництво | Рейтинг: 2.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]