Головна » 2015 » Вересень » 1 » ТЕОРІЯ КОЛЬОРУ
18:20
ТЕОРІЯ КОЛЬОРУ

Лотошинська Н. Д., Івахів О. В. Теорія кольору та кольороутворення : навч. посіб. / Н. Д. Лотошинська, О. В. Івахів. – Львів : Вид-во Львівської політехніки, 2014. – 294 с.

Технічний прогрес, впровадження цифрових технологій у поліграфічне виробництво, бурхливий розвиток різновидів друкарських видань вимагають встановлення відповідностей між теоретичними законами кольорознавства і комп’ютерними технологіями .

У даному посібнику розглянуто питання з класичного курсу кольоровідтворення, зокрема про природу кольору, основні його характеристики. Синтез, вимірювання кольору, а також такі теми, які технології цифрового репродукування кольорових зображень і використання систем управління кольором. Окремо розглянуто питання щодо ролі кольору в цифровій фотографії та дизайні друкарських видань.

Посібник буде корисним для фахівців видавництв, друкарень, користувачів комп’ютерних видавничих систем, студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за напрямом «Видавничо-поліграфічна справа». З посібником можна ознайомитись у відділі інформації та документів виробничої тематики.

Марія Новікова

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 317 | Додав: texnik | Теги: Кольорознавство , кольоровідтворення , колір | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]