Головна » 2019 » Квітень » 27 » Технології, що змінюють майбутнє медицини
11:19
Технології, що змінюють майбутнє медицини

Складно уявити життя сучасних людей без смартфонів, всяких «розумних» пристроїв, гаджетів на зразок старт-годинників і фітнес-браслетів та різного роду інновацій. Іноді навіть здається, що вони змінили світ до невпізнання, адже весь цей набір новітніх приладів відкриває великі можливості, в тому числі і в медицині .

Автор статті Смирнова О. Технології, що змінюють майбутнє медицини / О. Смирнова // Винахідник і раціоналізатор. – 2019. – № 6. – С. 8-11. пропонує заглянути в майбутнє та дізнатися, які передові технології і яким чином вони зможуть кардинально змінити сферу медицини та охорони здоров’я, що це нам дасть, на що ми можемо розраховувати? Експерти впевнені: майбутнє медицини – за штучним інтелектом та технологіями віртуальної реальності.

Очевидно, що технології само по собі не зможуть вирішити всі проблеми, що стоять перед охороною здоров’я. Але і ми люди без них – самостійно – вже не зможемо впоратися. І дуже важливо знайти баланс між впровадженням інновацій в наше життя і медицину зокрема, а також збереженням людських взаємин між лікарями та пацієнтами.

Марія Новікова

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 94 | Додав: texnik | Теги: підшкірний чіп , Медицина , віртуальна реальність , 3д-друк , штучний інтелект | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]