Головна » 2017 » Липень » 24 » ОСНОВИ МЕНЕДЖМЕНТУ І МАРКЕТИНГУ
11:39
ОСНОВИ МЕНЕДЖМЕНТУ І МАРКЕТИНГУ

Кожушко Л. Ф. Основи менеджменту і маркетингу: навч. посіб. / Л. Ф. Кожушко, Т. О. Кузнецова, О. Ю. Судук. – Рівне : НУВГП, 2016. – 291 с.

Саме менеджмент стимулює економічний
розвиток. Скрізь, де ми вкладали лише економічні
фактори у виробництво, особливо капітал,
ми не отримували розвитку. У небагатьох
випадках, коли ми змогли викликати енергію
менеджменту, ми забезпечували стрімкий
розвиток. Розвиток є скоріше справою
людської енергії, ніж економічного багатства.
Генерування людської енергії та надання
їй напрямку є завдання менеджменту.








П. Друкер

У сучасному конкурентному середовищі обслуговування споживачів на високому рівні є умовою виживання та процвітання компанії. Організації, в яких менеджмент та маркетинг поставлені на належному рівні, можуть розраховувати на постійних клієнтів, зростання та процвітання.

Вивчення менеджменту та його основної складової – маркетингу дозволить формувати стратегію та інноваційну політику фірми, передбачаючи нові технології і сучасні матеріали в будівництві об’єктів та інженерних систем, враховувати зміни на ринку, зменшити трудомісткість управлінських робіт, оптимізувати чисельність працівників на підприємстві, зосередити їхні зусилля на досягненні поставлених завдань.

Приведені в посібнику теоретичний матеріал та практичні завдання дозволять сформувати у майбутніх фахівців навички аналізу та критичного мислення, вміння та можливість оцінювати альтернативні варіанти в умовах невизначеності, здатність працювати в команді, демонструвати різні позиції та точки зору; бачити наслідки впровадження управлінського рішення.

Даний посібник дозволить студентам усвідомити суть основних категорій менеджменту і маркетингу. Ознайомитись та скористатись посібником запрошуємо у відділ інформації та документів виробничої тематики.

Марія Новікова

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 22 | Додав: texnik | Теги: фірми , підприємства , маркетинг , технології , менеджмент | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]