Головна » 2018 » Лютий » 12 » Світлана Талан. Ракурс
19:48
Світлана Талан. Ракурс

Правда про війну, що пройшла крізь серце. Герої роману – одинока мама двох дітей, жителька Луганська Еліна та молодий хлопець Євген. Вони люблять свій рідний Донбас. Мріють про краще життя на своїй землі: без корупції, без хабарів та свавілля чиновників. Але кожен бачить свій шлях у досягненні мети.

Еліна бачить своє майбутнє в Україні, і заради цього ризикує життям у лавах легендарного добровольчого батальйону «Айдар».

Євген підтримав «референдум» про «федералізацію», щиро вірить у майбутнє «ЛНР», а його друзі Юрко та Антон, мають відверто проросійську позицію. Ось на цьому тлі розвивається ціла низка драматичних подій, реальних життєвих історій, де присутнє кохання до нестями, втрата найближчого друга, коханої дівчини, розчарування, безнадія, безмежна любов до України, прагнення свободи та розуміння того, що щастя у простих речах: мирному небі над головою, турботі про рідних, можливості відчути доторк до струн улюбленої скрипки, можливості спокійно ходити на роботу, просто пити чай на кухні власної квартири, не здригаючись щохвилини від потужних обстрілів.

Ця книга — про долі людей, чиє життя тепер матиме чіткі «до» і «після», про надії та втрати, про боротьбу й силу волі, про помилки, вічне шукання істини і непереборне бажання жити далі. Ця книга зачіпає за живе і не залишає байдужим.

Анжела Хамедюк

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 221 | Додав: art | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]