Головна » 2016 » Травень » 16 » Стівен Р. Кові «7 звичок надзвичайно ефективних людей»
14:47
Стівен Р. Кові «7 звичок надзвичайно ефективних людей»

К нижка Стівен Р. Кові « 7 звичок надзвичайно ефективних людей »   — світовий супербестселер, праця №1 у темі росту особистості! Вона позитивно вплинула на життя мільйонів людей в усьому світі, серед яких Білл Клінтон, Ларрі Кінг, Стівен Форбс!

Стівен Р. Кові пропонує надефективний підхід до вирішення особистих і професійних проблем. За допомогою чітких формулювань та історій з життя Кові надає читачеві покрокові інструкції до життя, сповненного чесності, цілісності, служіння й людської гідності - принципів, що дають нам змогу впевнено адаптуватися до змін, мудрість і силу скористаться можливостями, які приходять разом зі змінами.

Стівен Кові – американський автор, один з найвпливовіших людей США. Його книгу перекладено на більшість мов світу.

Особливість книги в її спрямуванні не на швидкий результат в покращені особистісних і міжособистісних якостей, а на глибокий і тривалий ефект через трансформацію, розвиток цих якостей.

В своїй книзі «7 звичок надзвичайно ефективних людей» (англ. «The 7 Habits of Highly Effective People») , він описує сім навиків-звичок, які повинні постійно використовуватись і вдосконалюватися для досягнення ефективності особистості в її діях, як особистих, так і суспільних.

Прочитайте цю книгу і це зробить Ваше життя багатим!

В.Бендюг

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 169 | Додав: читалка | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]