Стіг Ларсон. Дівчина, що гралася з вогнем - 17 Березня 2013 - Порадник читача
Головна » 2013 » Березень » 17 » Стіг Ларсон. Дівчина, що гралася з вогнем
12:45
Стіг Ларсон. Дівчина, що гралася з вогнем
Стіг Ларссон (1954—2004) — талановитий шведський письменник і журналіст, твори якого набули популярності вже після передчасної смерті автора. Він — автор відомої трилогії «Міленіум» про детектива-журналіста Мікаеля Блумквіста та дівчину-хакера Лісбет Саландер. У видавництві «Фоліо» у вересні 2010 році вийшов друком перший роман трилогії «Чоловіки, що ненавидять жінок». Роман «Дівчина, що гралася з вогнем» - друга частина трилогії.
Пізно ввечері у своїй квартирі вбито журналіста та його подругу, які вивчали канали постачання до Швеції секс-рабинь з Прибалтики та Східної Європи. Усі підозри падають на найдивнішу дівчину у світі з темним минулим — Лісбет Саландер.
Мікаель Блумквіст починає власне розслідування загибелі своїх колег і друзів, щоб знайти справжнього вбивцю і довести невинуватість Лісбет, яка колись врятувала йому життя. По всій Швеції розпочато полювання на «вбивцю-психопатку», проте Лісбет Саландер не боїться кинути виклик усім — і мафії, і громадськості, і навіть самій смерті.


Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 330 | Додав: читалка | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]