Steel Danielle “Legacy”=Даніела Стілл «Поклик предків» - 23 Серпня 2015 - Порадник читача
Головна » 2015 » Серпень » 23 » Steel Danielle “Legacy”=Даніела Стілл «Поклик предків»
16:17
Steel Danielle “Legacy”=Даніела Стілл «Поклик предків»

Відділ обслуговування документами іноземними мовами в дарунок від відданих читачів отримав потужну колекцію художньої літератури англійською мовою, основний жанр якої - любовний роман. Серед шедеврів Shreve Anita “Resistance”, Lyn Andrews “Across a Summer Sea”, Tisha Ashley “Sowing Secrets”, Josephine Cox “The Loner”, Lyn Andrews “The Ties That Blind” та інші.

Увазі читача представляємо неперевершену Даніелу Стілл - одну з популярніших у світі жінок-авторів численних дамського чтива, що стали бестселерами. Сумарний тираж її книг на сьогоднішній день складає понад 125 млн. примірників. Вона продала вже більше 650 000 000 книг! Її романи знаходилися в списку бестселерів «Нью-Йорк Таймс» 390 тижнів, екранізовано 23 її новели! Відомо, що продано більш ніж 650 000 000 копій її романів.

У 2010 побачив світ роман «Поклик предків» (англ.)=«Legacy», в якому Даніела Стілл розповідає чергову зворушливу історію про кохання, віру і зраду. Цей захоплюючий роман блискуче вплітає життя двох жінок, в ньому йдеться про відданість, яка пов’язувала їх і не знала меж у часі. Красива історія про тріумф любові над зрадою, в якій майбутнє і минуле тісно сплелися між собою у дивовижний візерунок, що спонукає серце битися сильніше в передчутті чудових переживань і радісних відкриттів.

Звичний світ Бріджит Ніколсон розлетівся на шматки, коли її вигнали з роботи, а чоловік, з яким вона провела щасливі шість років, замість пропозиції руки і серця заявив про повний розрив відносин.

Намагаючись відволіктися від проблем, Бріджит вирушає до Франції, де дізнається дивовижну історію своїх предків і знаходить не тільки сили рухатися вперед, адже любов - пречудове почуття в житті людини…

Насолоджуйтесь любовним бестселером  Steel Danielle “Legacy”!

Панчук Тетяна

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 139 | Додав: black | Теги: бестселер , тріумф любові , любовний роман | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]