Головна » 2015 » Березень » 25 » СТАНДАРТИЗАЦІЯ ТА НОРМУВАННЯ У СФЕРІ ЕКОЛОГІЇ ЗЕМЛЕКОРИСТУВАННЯ
10:28
СТАНДАРТИЗАЦІЯ ТА НОРМУВАННЯ У СФЕРІ ЕКОЛОГІЇ ЗЕМЛЕКОРИСТУВАННЯ

Земля – незамінне і неоціниме багатство
будь-якого суспільства

Третяк А. М. Стандартизація та нормування у сфері екології землекористування : навч. посіб. / А. М. Третяк, В. М. Другак / Херсон ОЛДІ-ПЛЮС, 2013. – 256 с.

Перший український навчальний посібник в якому на основі досліджень авторів викладені теоретико-методологічні та методичні основи стандартизації та нормування у сфері екології землекористування, організації робіт із стандартизації та нормування і вимоги до змісту нормативних документів . Розкривається зміст і методика розробки концепцій і галузевих програм створення єдиної системи нормативно-правових актів у сфері землеустрою як організаційно-правової бази екологізації землекористування, системи стандартизації та нормування у сфері охорони земель. Також розглянуто міжнародні, європейські та міждержавні стандарти, національні та галузеві системи стандартів, система стандартів із захисту довкілля, система стандартів та нормативів у сфері екології землекористування, система стандартів з безпеки праці на підприємствах. Даний навчальний посібник буде корисний студентам, аспірантам і викладачам землевпорядних, екологічних факультетів, а також для широкого кола фахівців у галузі використання та охорони земель та природокористування. Ознайомитись з посібником можна у відділі інформації та документів виробничої тематики.

Наталія Литвиненко

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 424 | Додав: texnik | Теги: екологія. землекористування , нормування , стандартизація | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]